Filmfenix testar: Snickers Crisp Duo

Enligt Snickers verkar alla goda ting vara två. I denna nyhet får vi sötma, sälta och krispighet i två små chokladbitar om 20 gram vardera. Men är chokladkakan tillräckligt annorlunda från originalet för att var värd dina kronor? Testpanelen har svaret!

Snickers Crisp Duo
För många är traditionella Snickers den ultimata chokladkakan. Enligt mig har den alltid varit lite för kletig. Genom att addera rispuffar och plocka bort nougaten. som brukar finnas där, blir konsistensen snarare som en müsli- eller granola-frukostbar. Resultatet är klart godkänt. sältan från jordnötter och den söta chokladen finns kvar, frågan är om de som älskar Snickers verkligen vill ha det här? Om ni gillar konsistensen i frukostbars är svaret troligtvis ja. Om inte ska ni nog hålla er till originalet. Plus i kanten för att chokladkakan har delats upp i två bitar. Nyheter avnjuts bäst i gott sällskap!

Tycker ni det är spännande att läsa om snacks, godis och annat tilltugg? Har ni önskemål eller förslag på saker vi borde testa? Maila era tankar och förslag till fredrik.malmquist(a)filmfenix.se. Håll ögonen öppna för det kommer fler ”Filmfenix testar” inom kort!

Fotnot: Snickers Crisp Duo finns ute i handeln nu!

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.