Filmfenix Testar: Rigi Mini

Under fjolåret återlanserade Malmöföretaget Candy People en svensk klassiker, Rigi. Då var testpanelen positiv, sedan dess har sortimentet breddats. Därför är det nu dags att presentera vad testpanelen tycker om senste produkten i Rigi-familjen, Rigi Mini.

RIGI Mini
Tyvärr är det bara att konstatera att Candy People har gått i fällan att bredda Rigi-familjen mot att likna andra produkter. I detta fallet drogs tankarna till Kinders söta och mjölkfyllda choklad. Återlanseringen 2020 var en hit, Rigi Mini är en parantes. Chokladen är helt okej men inte mer. Det är helt enkelt en sämre variant av Kinders småchoklad. Mindre söt, mindre krämig och rätt intetsägande. Betyget blir ett godkänt och testpanelen vill slänga med en uppmaning. Fokusera på det Rigi är istället för vad de inte är. Tunna spröda chokladkakor med god smak.

Tycker ni det är spännande att läsa om snacks, godis och annat tilltugg? Har ni önskemål eller förslag på saker vi borde testa? Maila era tankar och förslag till fredrik.malmquist(a)filmfenix.se. Håll ögonen öppna för det kommer fler ”Filmfenix testar” inom kort!

Fotnot: Rigi släpps i dagligvaruhandeln vecka 8. En del välsorterade butiker har dock redan fått de i lager så håll ögonen öppna!

займ без процентов на карту безработным

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.