Filmfenix Testar: Polly Mint

Vad vore hösten utan en ny smak av Polly? När jag hörde vilken smak det blev tänkte jag:- Det hade kanske varit lika bra att vara utan? En följetång i det här snacks- och godistestandet är att jag inte gillar mint. Höstens nya Pollysmak är så klart mint…

Polly Mint

betyg4

Döm av min förvåning så upptäckte jag att jag gillar Polly Mint, min avsky till mint till trots. Den utlovade smaken av mint finns där men den är väldigt blygsam. Desto mer framträdande är de respektive smakerna, polka, päron och choklad. Först trodde jag att det bara var polka som innehöll någon form av mint, det är alltså den nivån mintsmaken ligger på. Efter att ha provat samtliga smakerna flera gånger märkte jag att de alla innehöll en liten eftersmak av mint. I detta fallet fungerar mint som ett komplement snarare än den mest markanta smaken. Det fungerar och slutresultatet är den bästa nya Pollysmaken på länge!

Har ni några frågor eller förslag på andra test vi borde göra så släng iväg ett mail till: Fredrik.Malmquist(a)Filmfenix.se

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.