Filmfenix Testar: Polly Kick

Några gånger om året frestas alla Polly-älskare med nya smaker. I veckan släpptes nyheten Polly Kick, en 100g påse som innehåller godbitar med smak av choklad, hallon och saltlakrits. Namnet Kick kommer från Cloettas klassiska lakritskolor som har funnits sedan 1954.

Polly Kick

I höstas blev jag positivt överraskad av Polly Mint, nu är Cloetta tillbaka och glänser med Polly Kick. Klassiska chokladsmaken finns med i påsen för de som tvivlar på saltlakrits- eller hallonsmaken. En favorit för många lakritslovers är peacemärken och hallonlakritsskallar. För lakritsfantaster är kombinationen av hallon och lakrits alltså ingen ny bekantskap. Kombinationen är ett säkert kort och om du har en partner, vän, förälder eller ett syskon som avskyr lakrits, får du helt enkelt mer för dig själv!

Polly smälter i munnen som vanligt, saltlakrits- och chokladsmaken är klockrena. Det enda som hindrar mig från att ge denna godispåse 5 av 5 är att hallonsmaken gärna hade fått vara lite tydligare. Dessutom innehöll min påse bara fyra Polly med smak av saltlakrits (!!!). Jag förutsätter att det helt enkelt bara var otur och att andra påsar har en jämnare fördelning bland smakerna. Är du kvar än? Vad väntar du på?! Spring och smaka nya Polly!

Har ni några frågor eller förslag på andra test vi borde göra så släng iväg ett mail till: Fredrik.Malmquist(a)Filmfenix.se

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.