Filmfenix Testar: Nyheter från Cloetta

Ännu mer nyheter ramlade in i ett fint paket från Cloetta för ett par veckor sedan. Jag tänkte bjuda in vår barnpanel (mina tre barn) till att testa dessa nyheter, och med blandat resultat.

Ahlgrens bilar Lakritskombi

Ahlgrens bilar kombi med skummig lakritsbotten och seg fruktgodis ovanpå. Jag tycker den var helt okej, men jag skulle välja originalet alla dagar i veckan. Barnen var inte alls förtjust i denna nyhet och spottade och svor över lakrits som att det vore djävulens påfund.

Betyg 

 

Sportlunch Almond

Trevlig chokladbar med en bra, fluffig konsistens. Och som min dotter tillägger, perfekt mandelsmak och chokladsmak. Full pott från alla tre barn. Jag håller den också ganska högt.
En riktigt fin chokladbit.

Betyg 

 

Sportlunch Orange

Romerska bågar är ju vansinnigt gott, och sportlunch är jättegott, men som kombination är jag lite skeptisk. Jag är osäker vad jag egentligen tycker. Det blir en rätt märklig smak, troligtvis på grund av kexet. Men ändå helt okej.
Barnen tyckte väldigt olika kring om det var gott med apelsinsmaken eller ej.

Betyg 

 

Malaco Kick Sea Salt Caramel

Den här ville inte barnen ta i med tång, så jag blev ensam att smaka denna sega kolabiten med rejäl sälta i lakritsen, vilket jag inte är speciellt förtjust i. Det är en hård pinne i mitten som troligtvis ska vara caramel, men det var inte alls gott.

Betyg 

Läkerol DentaFresh Watermelon Mint

Jag testade ett par DentaFresh tidigare, och den här är en fin, fruktig tillökning. Det är till en början en liten, liten touch av melon, som sedan går över till en kombo av melon och mint för att avslutningsvis bara smaka mint. Jag gillade det! Ebba håller med, även fast hon inte gillar mint. Melonsmaken däremot var jättegod och gjorde så att hela tabletten blev god. Grabbarna tyckte inte alls om den.

Betyg 

 

Läkerol YUP Strawberry Lime & Sour Peach

Typisk Läkerolkonsistens men i större skala. Helt okej smak, men ganska trist. Barnaskaran höll med om att den inte var mer än okej.

Betyg 

 

Dessa produkter släpps i butik under vecka 19.

About Fredrik Nyström

Hälsing som blev skåning. Film har alltid varit ett stort intresse, likaså skriva. Ser det som faller mig in. Allt från ett tungt drama till sprängfylld action, via några sköna musikaler eller indie-filmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.