Filmfenix Testar: Nya Sockerbitar från Cloetta

Ett par veckor har passerat sedan jag sist skrev ett smaktest här på Filmfenix, nu är det återigen dags att plocka upp pennan. Vad passar då bättre än att testa de nya smakerna av sockerbitar som Cloetta skickade till oss för ett antal veckor sedan? Nyheterna skall enligt utskicket från Cloetta finnas i Coops lösgodissortiment redan idag. Den första nyheten passar mig som handen i handsken, syrliga sockerbitar…

sockerbitar syrliga

Sockerbitar Frukt

betyg4

En solklar jackpott för alla oss som älskar sura godisbitar. Formen och konsistensen är den samma som i de klassiska vita sockerbitarna, de nya smakerna är blåbär, jordgubb och ananas. Med en härlig balans bland smakerna och fräsch syrlighet är detta en ny personlig favorit.

lakritssockerbitar

Sockerbitar Saltlakrits

betyg4

Samma klassiska konsistens som i ovannämnda nyhet men med en härlig smak av salmiak och saltlakrits. Härom året kom det en lakritsvariant av Ahlgrens bilar som aldrig föll mig i smaken. Dessa saltlakritsbitar är däremot perfekt balanserade och smått beroendeframkallande. Ett måste för alla skum- och lakritsälskare.

Har ni några frågor eller förslag på andra test vi borde gör så släng iväg ett mail till: Fredrik.Malmquist@Filmfenix.se

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.