Filmfenix testar: Nöt-crème med smak av Delicatoboll

Delicato har under senare år varit flitiga med att prova nya segment av marknaden. Tidigare i år fick vi en limiterad fikabubbel som hette Delibubblicato, förra året fick vi se en återlansering av deras pralin-ask kring julledigheten. På samma sätt har klassiska Nöt-crème utvecklat sitt varumärke under senare år. Vi har fått praliner fyllda med Nöt-crème, mintchoklad, kakdeg, mjölkchoklad och jordnötssmör. Nu har Nöt-crème och Delicato gått ihop och skapat en pralin fylld med chokladboll.

Nöt-crème med smak av Delicatoboll
Två klassiker möts, det behöver inte vara svårare än så här. Resultatet är en pralin som smakar som att klassiska Delicatobollen har fått ett hölje av härlig mjölkchoklad. Utöver originalsmaken, är detta den av Nöt-crème-pralinerna som är allra godast hittills. Om du gillar Delicatos chokladbollar kommer denna godbit troligtvis hitta ner i den godispåse vid mer än ett tillfälle!

Tycker ni det är spännande att läsa om snacks, godis och annat tilltugg? Har ni önskemål eller förslag på saker vi borde testa? Maila era tankar och förslag till fredrik.malmquist(a)filmfenix.se. Håll ögonen öppna för det kommer fler ”Filmfenix testar” inom kort!

Fotnot: Nöt-crème med smak av Delicatoboll finns att köpa på Hemmakväll redan nu och i dagligvaruhandeln om ett par veckor.

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.