Filmfenix testar: Marabou pepparkaka

En av förra veckans stora överraskningar var att det plötsligt fanns en ny chokladkaka från Marabou i handeln. Nästa överraskning var att det var en jul-nyhet. Ni kan kalla mig gammeldags men för mig är det för tidigt med julgodis i september. Men vi i Filmfenix testar-panelen är inte sämre än att vi kan göra undantag när en så här spännande nyhet uppenbarar sig.

Marabou pepparkaka
Ännu ett exempel på att en enkel kombination av två klassiska godsaker kan räcka långt. Likt Marabou digestive är detta en mjölkchokladkaka med ett krispigt innehåll. Den generösa mängden kakbitar avger en tydlig pepparkakssmak som bryts av med den lena mjölkchokladen. Alla pepparkaksälskare vet att det är smått omöjligt att bara äta en kaka. Samma sak gäller för Marabou pepparkaka, du kommer vilja stoppa i dig flera bitar innan du är nöjd. Marabous mjölkchoklad gifter sig väl med pepparkaksbitarna och genererar en julstämning som kommer hålla hela hösten och vintern för er chokladälskare.

Tycker ni det är spännande att läsa om snacks, godis och annat tilltugg? Har ni önskemål eller förslag på saker vi borde testa? Maila era tankar och förslag till fredrik.malmquist(a)filmfenix.se. Håll ögonen öppna för det kommer fler ”Filmfenix testar” inom kort!

Fotnot: Marabou pepparkaka finns ute i handeln nu!

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.