Filmfenix testar: Marabou Big Taste – Strawberry Cheesecake

Big Taste Strawberry Cheesecake är en nygammal nyhet från Marabou som redan har släppts i Finland. Nygammal eftersom Marabou släppte en snarlik produkt 2011 som hette Sensation Strawberry & Cheesecake. Hur skiljer sig då Big Taste från Sensation? Vi har svaret!

Big Taste – Strawberry Cheesecake
Till skillnad från Sensation-varianten innehåller Big Taste ett regelrätt kex i mitten. Sensation bestod snarar av jordgubbsylt och en yoghurtliknande kräm med små bitar av kex. Den gången kändes det som en enda kladdig massa. Med Big Taste får ni en chokladkaka som verkligen smakar som en chokladtäckt jordgubbscheesecake på gott och ont. För testpanelen känns detta inte som en självklar smakkombination. Det känns nästan som något vi skulle kunna baka själva? Resultatet är en riktigt söt chokladkaka med större delen kex och där den mindre delen består av jordgubbsfyllning och ostkakefyllning. Det hela paketeras in med Marabous välbekanta mjölkchoklad. På hela 300 gram är detta en nyhet som bäst avnjutes i sällskap. Antingen för sig själv eller förvånansvärt bra som fikatillbehör.

Tycker ni det är spännande att läsa om snacks, godis och annat tilltugg? Har ni önskemål eller förslag på saker vi borde testa? Maila era tankar och förslag till fredrik.malmquist(a)filmfenix.se. Håll ögonen öppna för det kommer fler ”Filmfenix testar” inom kort!

Fotnot: Marabou Big Taste – Strawberry Cheesecake har ännu inte släppts i butik i Sverige. Om ni inte kan hålla er finns chokladen att beställa från onlinebutiker i Finland.

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.