Filmfenix Testar: Marabou bär, granola & yoghurt

När sommaren väl var ett faktum hade även alla godis- och snacksnyheter presenterats. Detta ledde i sin tur till att Filmfenix Testar fick ta ett naturligt uppehåll. Men nu är hösten här, med den kommer en stor mängd nyheter för alla oss gottegrisar. Bland de första nyheterna som har hunnit släppas är Marabous nya höstsmak, bär,granola & yoghurt. Produkten lanserades förra veckan på Hemmakväll och kommer till resterande svenska butiker om några veckor.

Marabou bär, granola & yoghurt

Betyg3

De senaste åren upplever jag att Marabou har släppt nya smaker allt mer frekvent. En ännu modernare tradition är att Hemmakväll av någon anledning skall få ha förtur på lanseringen av nya produkter från Marabou. Detta hade känts mer okej om det inte vore för att Hemmakväll valt att ta överpriset 30 kronor per chokladkaka. Men nog om Hemmakväll och överpriser. Hur är den nya chokladkakan?

Samtliga smaker som beskrivs i namnet finns där någonstans. Tyvärr är varken smaken av bär, granola eller yoghurt särskilt framträdande i chokladkakan. Emellanåt smakar jag ett syrligt bär och i nästa stund en bit granola, yoghurtsmaken hade jag svårt att hitta överhuvudtaget. I många avseenden liknar bär, granola & yoghurt den klassiska smaken frukt & mandel. Bär, granola & yoghurt hamnar i skaran av chokladkakor som du inte kommer att minnas om några år.

Har ni några frågor eller förslag på andra test vi borde göra så släng iväg ett mail till: Fredrik.Malmquist(a)Filmfenix.se

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.