Filmfenix testar: Malaco ABC

ABC heter Malacos nya godispåse i samma storlekssortiment som Djungelvrål, Fruxo och Zoo. Frågan är hur denna nyhet står sig mot dessa etablerade klassiker? Jag samlade en testpanel bestående av tre personer, inklusive mig själv, för att ta reda på svaret.

Påsen innehåller alla bokstäver i alfabetet från a till z. Godiset har smak av cola, äpple, apelsin, mango, päron och jordgubbe. Alla tre i testpanelen tyckte att smakerna var tydliga och att gelégodiset hade en härlig konsistens. Rent smakmässigt har påsens innehåll dock inte en lika tydlig karaktär som klassikerna i samma storlekssortimentet från Malaco. Men produkten har finessen att den passar ypperligt för att dekorera tårtor och kakor. För det ändamålet kan vi nog köpa påsen igen alla tre. Är vi bara ute efter gott gelégodis väljer iallafall jag både Zoo och Fruxo före.

Tycker ni det är kul att läsa om snacks, godis och annat tilltugg? Har ni önskemål eller förslag på saker vi borde testa? Maila era tankar och förslag till fredrik.malmquist(a)filmfenix.se. Håll ögonen öppna för det kommer fler ”Filmfenix testar” inom kort!

Fotnot: ABC finns i handeln nu. Tack till Malaco för varuprovet.


About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.