Filmfenix testar: KitKat Ruby

KitKat Ruby lanserades i Sverige under förra året. Jag, inklusive de flesta i testpanelen, hann aldrig smaka KitKat med den rosa chokladbönan innan den försvann igen. Nu har vi fått en ny chans när KitKat Ruby återlanserats på den svenska marknaden.

KitKat Ruby
Att beskriva denna chokladprodukt är ingen helt enkel uppgift. Den närmsta liknelsen vi i testpanelen kunde komma på var att tänka på skillnaden mellan vitt vin och rosé. KitKat Ruby är fortfarande närmst vit choklad i smaken men med inslag av bär. Chokladen är rätt fet i smaken men sen finns även kexet i mitten som balanserar upp. I sin helhet är det ett spännande choklad, alla i panelen kände dock att det är troligare att vi köper ett mjölkchoklad nästa gång vi är sugna på choklad.

Tycker ni det är kul att läsa om snacks, godis och annat tilltugg? Har ni önskemål eller förslag på saker vi borde testa? Maila era tankar och förslag till fredrik.malmquist(a)filmfenix.se. Håll ögonen öppna för det kommer fler ”Filmfenix testar” inom kort!

Fotnot: KitKat Ruby finns att hitta på Willys- och ICA-butiker runt om i landet sedan vecka 12.

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.