Filmfenix testar: KitKat Gold

Efter fjolårets tillfälliga besök, KitKat Ruby, är Nestlé tillbaka med nya KitKat Gold. En chokladkaka bestående av ljus choklad så väl som vit choklad. Inuti hittar ni karamellfyllning och frasiga kex. Frågan lyder:- Är det guld som glänser?

KitKat Gold
Det frasiga signaturkexet badar i karamell och omsluts av vit choklad samt ljus choklad. Till skillnad från KitKat Ruby, som var rätt söt och fet i smaken, är denna chokladkaka mer balanserad. Det är den ljusare överdelen med karamellsmaken som gör skillnaden här. Det finns inte mycket att klaga på, detta är en trevlig nyhet som alla KitKat-älskare lär vilja lägga vantarna på. Enda svagheten är att karamellsmaken möjligtvis hade kunnat få vara ännu mer tydlig.

Tycker ni det är spännande att läsa om snacks, godis och annat tilltugg? Har ni önskemål eller förslag på saker vi borde testa? Maila era tankar och förslag till fredrik.malmquist(a)filmfenix.se. Håll ögonen öppna för det kommer fler ”Filmfenix testar” inom kort!

Fotnot: Kit Kat Gold släpptes i dagligvaruhandeln under vecka 8. En hel del välsorterade butiker har redan fått de i lager så håll ögonen öppna!

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.