Filmfenix Testar: Juleskum 2016

Cloettas Juleskum är en mer eller mindre en svensk julklassiker. I år får vi skumtomte-fantaster stifta bekantskap med en ny smak, tomtegröt & kanel. Har Cloetta slått huvudet på spiken med denna nya smak eller skall vi hålla oss kvar till det fantastiska originalet?

07310350120802_g1n1-jpg

Juleskum 2016 – Tomtegröt & kanel

betyg2

Juleskum 2016 är vid första tugga en kopia av originalet, vid andra tuggan smakar du någonting nytt. De nya skumtomtarna smakar kanel och syntetisk gröt. Resultatet är precis som det låter, mediokert. Upp som en sol och ner som en pannkaka har sällan stämt in så bra som här. Det är som att någon tagit skumtomtarna vi är vana vid och besudlat dem med en dålig eftersmak. Är du en skumtomte-fantast som jag kommer du nog snabbt att återvända till originalet. Cloetta, gör om gör rätt!

Har ni några frågor eller förslag på andra test vi borde göra så släng iväg ett mail till: Fredrik.Malmquist(a)Filmfenix.se

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.