Filmfenix Testar – Haribo Zourr (youtube)

Efter flera veckor av olika smaktest bestämde vi oss för att se vad vi skulle kunna hitta på med vår youtube-kanal. Under förra veckan spelade jag och Stefan helt enkelt in en Filmfenix Testar till kanalen. En video där vi testar Haribo Zourr men även hinner att diskutera Captain America: Civil War i all hast. Resultatet av vårt arbete kan ni skåda nedan! 

[youtube]https://youtu.be/FWVC2fFq2Gs[/youtube]

Vi vill tacka Haribo för alla påsar med godis vi fick under förra veckan, påsar som gjorde det möjligt att genomföra testet ovan. Det kommer att komma fler youtube-videor framöver men det är i mån av tid. Vissa veckor kommer det komma Filmfenix Testar-artiklar i textformat och andra veckor kommer det videotest. Vi uppskattar enormt mycket om ni berättar vad ni tycker om klippet, antingen på youtube eller här på sidan. Det går också bra att maila mig på Fredrik.Malmquist@Filmfenix.se!

haribo zourr

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.