Filmfenix testar: Daim Lemon

Apelsin, lakrits, mint, skogsbär och nu Citron. Pressbyrån är först ut med nyheten Daim Lemon. Givetvis är vi inte sämre än att vi har införskaffat en för att vår testpanel skall kunna lämna et utlåtande åt er, våra läsare.

Daim Lemon
Efter första tuggan satt hela testpanelen och såg frågande ut en kort stund. Det dröjde några sekunder innan vi kände den svaga hinten av citron. För mig är choklad med inslag av citrus ingen favorit. Det svaga inslaget av citron gjorde att jag ändå tyckte detta var en helt okej variant. De i testpanelen som gillar choklad med citrus inslag, efterfrågade en tydligare smak av citron. I slutänden kom vi dock alla överens om att Klassiska Daim är en bättre chokladkaka.

Tycker ni det är kul att läsa om snacks, godis och annat tilltugg? Har ni önskemål eller förslag på saker vi borde testa? Maila era tankar och förslag till fredrik.malmquist(a)filmfenix.se. Håll ögonen öppna för det kommer fler ”Filmfenix testar” inom kort!

Fotnot: Vi hittade Daim Lemon på pressbyrån. Det är sannolikt att nyheten även dyker upp på andra ställen inom kort.

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.