Filmfenix testar: Choco Cheez

Både choklad och ostbågar har förekommit flitigt under våra år med Filmfenix testar. Men nu har OLW varit galna nog att kombinera de båda favoriterna till en produkt de kallar Choco Cheez. Snacksproducentens extra krispiga Cheez Cruncherz har doppats i choklad för att skapa denna salta och söta nyhet.

Choco Cheez
Ni som hängt med ett tag vet om att jag inte är ostbågarnas största förespråkare. Mina förväntningar på denna nyhet var således väldigt låga. Även en annan av denna veckans 4-manna panel var av samma inställning som jag. Men efter att samtliga hade smakat de chokladdoppade bågarna uttryckte jag min förvåning över att jag gillade dem. Vi blev samtliga glada över att se att påsen inte innehåller någon palmolja, plus till OLW.

Men till smaken då? De salta och krispiga ostbågarna gifter sig väl med den söta chokladen. Smaken av ost tränger igenom och överraskar smaklökarna. Överraskningen kanske inte är den mest angenäma vi stött på under våra dagar. Vem har någonsin tänkt på ost vid förtäring av choklad? Men som produkt är den rätt intressant och väl värd att testa. Särskilt om ni är fan av ostbågar. Vi nöjer oss troligtvis med en påse själva.

Tycker ni det är spännande att läsa om snacks, godis och annat tilltugg? Har ni önskemål eller förslag på saker vi borde testa? Maila era tankar och förslag till fredrik.malmquist(a)filmfenix.se. Håll ögonen öppna för det kommer fler ”Filmfenix testar” inom kort!

Fotnot: OLW:s Choco Cheez finns ute i dagligvaruhandeln. De flesta välsorterade butiker bör ha de inne sedan vecka 8.

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.