Filmfenix Testar: Årets glassnyheter från GB 2018 del 2

Det var mycket glass att testa, då därför blev det två delar av detta glasstest. Återigen så är barnpanelen involverad. Längst ner i inlägget så ser ni topplistan över alla glassar i rätt ordning från bäst till sämst. Nu kör vi!

Magnum Mint

Det här var helt klart min favoritglass! Älskar Magnum, och den här godingen är kryddad med mint i gräddglassen och sockerkrisp i chokladöverdraget. Ebba tyckte också mycket om den här, trots att hon inte är så förtjust i mint. Grabbarna däremot spottade och fräste illa efter smakprovet.

Betyg 

 

Ben & Jerry’s Peanut butter cup ’wish

Det här var nog den enda glassen där panelen var helt överens om att detta var en riktigt god glassbit! Två stycken rejäla kakor och emellan så ligger det så vackert vaniljglass med jordnötssmör och choklad.

Betyg 

 

Solero Organic Juicy Peach

En väldigt trist glass. Den smakar inte alls gott. Själva isglassen är god, men den fungerar som skal till en mindre god persikokräm som tyvärr förstör hela smakupplevelsen. Den hade varit mycket godare om krämen inte fanns där.

Betyg 

 

Rocket

Det här kan vara den perfekta sommarglassen. Frisk och fruktig isglass. Lagom storlek, och så är det en av de billigaste av årets nyheter. Den här kommer troligtvis hela familjen lapa i sig i sommar.

Betyg 

 

Breyers

Med låg sockerhalt och hög proteinhalt så kan man tänka sig att detta inte skulle vara någon höjdare, men oj så god den var! Detta är en lagom stor glassbar med vaniljglass, karamell, nötter och chokladöverdrag. Förvånansvärt god och perfekt för den som är glassugen, men tänker på figuren.

Betyg 

 

Då var alla glassar testade och här nedan följer samtliga glassar, inklusive betyg, från godast till minst godast. Har ni testat någon nyhet? Vilken är er favorit, eller kan tänkas bli er nya favorit i sommarvärmen?

Magnum Mint Betyg 5
B&J Peanut butter cup ’wish Betyg 4
Marabou Mjölkchoklad strut Betyg 4
Rocket Betyg 4
Breyers Betyg 4
Hallon Smoothie dröm Betyg 3
Magnum Intense Dark Betyg 3
Magnum Chocolate & Hazelnut praliné Betyg 2
Päronsplitt Ekologisk Betyg 2
Solero Organic Juicy Peach Betyg 2

About Fredrik Nyström

Hälsing som blev skåning. Film har alltid varit ett stort intresse, likaså skriva. Ser det som faller mig in. Allt från ett tungt drama till sprängfylld action, via några sköna musikaler eller indie-filmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.