Filmfenix Julkalender: Lucka 2

Nu när det är december är det dags att köpa julklappar och vi kommer med lite julklappstips för er läsare. Först fokuserar vi på filmälskarna i familjen.

Godfather Trilogy – Omerta Edition
Detta är en box för alla filmälskare i familjen. Gudfadern-trilogin är en av de mest ikoniska genom filmhistorien och denna box ger dig en fyra fullmatade skivor plus kort, kylskåpsmagneter och en massa kul.

Astrid Lindgren – Kappsäck Edition
Ett måste för alla barnfamiljer. Här samlas alla Astrid Lindgrens filmer i en ruskigt snygg box i form av en kappsäck. Hela 23 filmer som garanterat kommer att hålla barnen sysselsatta ett tag.

Batman & Superman Anthology
Något för alla fans av superhjältefilmer där ute. Här kommer en box med 9 filmer. Upplev alla de gamla klassiska Batman och Superman-filmer med hjälp av denna box. Sedan är den snygg att ha i hyllan med sin mörkblå plåtlåda.

Clint Eastwood: 35 Films 35 Years
Clint Eastwood har haft en ikonisk karriär och denna box fångar hela hans karriär på ett fint sätt. Hela 35 filmer från Örnästet 1968 till Gran Torino 2008! Du kan få denna box för under 700 kronor just nu, väldigt mycket film för pengarna.

The Lord of the Rings Trilogy – Extended Edition
För många av oss är jul lika med att se om Sagan om Ringen-filmerna. Kanske dags att ge filmerna till någon annan så de kan starta samma tradition? Dessa filmer är perfekta för lata mellandagar i soffan.

About Pär Wirdfors

Jag har skrivit om film sedan 1999, uppväxt på Hong Kong-action och indiefilmer. Gillar det oväntade och att vaska fram guldkornen, anser att ingen film är för dålig för att inte ges en chans. Tycker om att plåga sina vänner genom att försöka förbättra deras filmsmak och få dem att släppa mainstreamfåran. Önskelistan på Amazon är till hälften bortglömda filmer från 70/80-talet och till hälften mystisk film från Asien. Utmärker sig på jobbet genom att vara levande filmlexikon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.