Filmfenix Julkalender: Lucka 18

Estrella släppte i år två stycken juliga nyheter. Där fanns chips med smak av julost och Tomteluvor. Fredrik har testat båda nyheterna och är glatt överraskad.

 

Estrellas Julostchips

Lövtunna chips med ostsmak, det har funnits i olika konstellationer tidigare, men här har Estrella tagit steget längre och smaksätter med en smakrik julost. Och chipsen är verkligen smakrika. Det är en relativt kraftig smak av ost och det är ingen påse som man äter på en kväll, så kraftig är smaken. Ett par chips åt gången räcker. Till en början så undrar jag vad det egentligen smakar och om det verkligen är gott. Efter några frasiga tuggor så börjar jag gilla smaken allt mer. Mycket trevliga chips, framförallt eftersom att det räcker med några chips innan det blir för mäktigt. Avvaktar man sedan en stund så kan man ta några till. Barnen tyckte inte om dem lika mycket som jag, och jag kan förstå dem. Det är ganska vuxna chips om man säger så. Mycket trevliga chips till en trevlig julfilm.

 

 

Estrellas Tomteluvor

Här har vi majsstrutar med smak av ost, tomat, lök och gräddfil. Påminner väldigt mycket om OLWs hjärtan, men med majssmak. Och jag är inte speciellt förtjust i den här typen av majssnacks. Kryddningen är rätt medioker och påminner lite för mycket om ovan nämnda snacks från konkurrenten. Barnen älskade dessa, men jag skulle välja julostchipsen före tomteluvorna.

About Fredrik Nyström

Hälsing som blev skåning. Film har alltid varit ett stort intresse, likaså skriva. Ser det som faller mig in. Allt från ett tungt drama till sprängfylld action, via några sköna musikaler eller indie-filmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.