Ett stycke kondenserad grön ondska, eller?

På ett forum långt, långt borta för länge. länge sedan fanns en massa folk som diskuterade allt möjligt. Man diskuterade teknik, elektronik och framför allt film. Och så diskuterade man lite annat också. En av deltagarna ställde en vacker dag, ja så brukar jag minnas det, en enkel fråga. Han hade fått en sak i present och han visste inte vad det var, bara att det var en sak som kunde köpas i ett vanligt varuhus (i England ska jag påpeka). Föremålet visades på bild och det förekom livliga diskussioner om vad det kunde tänkas vara, men ingen knäckte nöten och än i dag går vi som var med i diskussionerna i full ovisshet.

Vad kunde detta mystiska objekt vara? Var det en rökelsehållare? Var det en servett-hållare? Idéerna flödade, men ingen kunde komma upp med ett svar som ansågs vara det rätta. Objektet blev i folkmun nästan lika onämnbart som ni-vet-vem i Harry Potter. Kunde det vara kondenserad grön ondska?

Vad kan detta vara? Någon som har en idé?

xmas11dz

About Joakim Helmbrant

Månskensbonde som bor på subwoofersäkert avstånd från närmsta granne. Gillar dokumentärfilmer och musikfilmer (OBS INTE musikaler!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.