Doktor Konstig: Suicide Squad

Suicide-Squad-Poster-Art-Title

Suicide Squad är ännu en film i den till synes ändlösa uppställning med superhjältefilmer som vi år efter år får kastade i ansiktet på oss. Den här gången är det för omväxlings skull superskurkarna som biopubliken, käftsmäll för käftsmäll, ska heja fram till stordåd. Men Doktor Konstig ryggar inte tillbaka för något och är efter 122 minuter i biomörkret redo att säga skurkarna ett par sanningens ord.

OBS! Vi är, såhär i efterhand, smärtsamt medvetna om att Mark ’Marky Mark’ Wahlberg inte är varken Ben Affleck eller Batman, han är troligtvis inte heller Matt Damon men någon av de här är helt klart samma person.

Spoilervarning: Det här är en podcast avsedd för dig som redan sett filmen eller för dig som inte tänker se den men ändå vill veta vad som händer i den.

 

About Gabriel Hector

Långhårig bagare från de småländska skogarna som allra helst befinner sig i den overklighet som kan intagas från soffans betryggande kuddar. Det kan röra sig om tv-spel, tv-serier, filmer eller kanske helt enkelt en påse overkligt goda chips.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.