Dead Rising Triple Bundle Pack

deadrising03Detta skulle ha varit en recension av de tre spelen i Dead Rising Triple Bundle Pack som ni ser nedan har jag bara skrivit om det första spelet. Anledning är att jag har recenserat på Playstation 4 och just nu har Dead Rising 2 och Dead Rising 2 Off the Record en bugg som gör att du inte kommer fram till menyn. Spelet startar och sedan händer inget. Jag har sett på Reditt att fler har detta problem och jag hoppas att Capcom ordnar en patch snart så vi kan testa spelen.

Dead Rising

Det har gått 10 år sedan Dead Rising kom på Xbox 360 och på många sätt kan man se spelets ålder. Men det är också ett spel som bevisar att har man ett bra spel så klarar det av tidens tand. Inte bara för att spelet numera är i 1080p och 60 fps. Dead Rising har aldrig flutit på så bra och det är fröjd att titta på. Tyvärr har Capcom inte valt att uppgradera grafiken på annat sätt och resten är inte så mycket en fröjd att titta på, snarare tvärtom, mellansekvenserna är riktigt illa och nästan plågsamma att titta på. Men när du väl spelar ser det lite bättre ut men inte mycket. Men det är inte därför vi spelar Dead Rising. Det är för den sandlåda vi får där vi kan styra vår hjälte hur vi vill. Jag gillar att Dead Rising inte tvingar mig som spelare åt håll snarare tvärtom. Vi får ett antal scoop som vi kan välja om vi vill göra eller inte och när tiden är slut försvinner de för alltid. Det inbjuder också till att spela om spelet flera gånger för att upptäcka allting som Dead Rising att erbjuda.deadrising02

Eller det är snarare ett måste att spela om spelet flera gånger. Allteftersom du spelar går du upp nivåer som gör att du kan bära mer, ha mer hälsa etc. Så för varje gång kan du testa nya strategier. Det har jag alltid uppskatta med Dead Rising, att spelet inte är över bara att du klarat det. Det finns alltid något nytt att upptäcka. Tyvärr är problemen med spelen också kvar. Att bara spara när du går på toaletten är verkligen ett korkat system som gör en irriterad. Och kontrollen lämnar verkligen mycket att önska, man blir irriterad på hur stelt spelet är. Och en unkna kvinnosynen kunde vi ha lämnat kvar på 1900-talet.

Är Dead Rising värt 199:- idag 2016? Det är en svår fråga att svara på. Det finns gott om spel till Playstation 4 och Dead Rising är verkligen inte ett måsteköp. Men om du letar efter ett bra zombiespel till din Playstation 4 eller Xbox One kan detta var en bra köp.

Detta skulle ha varit en recension av de tre spelen i Dead Rising Triple Bundle Pack som ni ser nedan har jag bara skrivit om det första spelet. Anledning är att jag har recenserat på Playstation 4 och just nu har Dead Rising 2 och Dead Rising 2 Off the Record en bugg som gör att du inte kommer fram till menyn. Spelet startar och sedan händer inget. Jag har sett på Reditt att fler har detta problem och jag hoppas att Capcom ordnar en patch snart så vi kan testa spelen. Dead Rising Det har gått 10 år sedan…

Review Overview

Dead Rising

60

About Pär Wirdfors

Jag har skrivit om film sedan 1999, uppväxt på Hong Kong-action och indiefilmer. Gillar det oväntade och att vaska fram guldkornen, anser att ingen film är för dålig för att inte ges en chans. Tycker om att plåga sina vänner genom att försöka förbättra deras filmsmak och få dem att släppa mainstreamfåran. Önskelistan på Amazon är till hälften bortglömda filmer från 70/80-talet och till hälften mystisk film från Asien. Utmärker sig på jobbet genom att vara levande filmlexikon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.