Call of Duty World War II: Beta

Vi lämnar all högteknologiska utrustning och återgår tillbaka till 1940talet Europa. Vi befinner oss mitt i andra världskriget och stämningen är mörk denna gången. Här är mina första tankar!

Vi omringas med explosioner, eld, förbi flygande plan och blodiga soldater. Betan innehåller 3 multiplayer kartor och olika spellägen som tex Team Deathmatch, Domination, Hardpoint och War mode.

Det som jag tycker är synd är att 4vs4 läget inte finns med i betan. Mitt intryck av betan och spelet än så länge är väldigt blandat, grafiken är på topp, ljudet och känslan lika så, men något saknas och jag kan inte riktigt säga vad. För mig har allt i spelet börjat nå någon form av perfektion men det som jag inte fastnar för är att det finns inget riktigt ”nytt” i spelet. Det är fortfarande det gamla CoD som jag har spelat sönder i min ungdom.

Jag ser fram emot att få se hela spelet och vad det har att erbjuda, i värsta fall blir det ett spel man kan fylla upp lite dö tid med, men jag hoppas att kunna få många streaming timmar av det!

Vilka förväntningar har ni på CoD World War II?

Fotnot: Vi kommer att återkomma med en full recension av spelet i sin helhet när det släpps senare i höst.

About Samir

32 år gammal, spel/filmnörd. Har gjort mitt hobby till mitt jobb, jobbar som föreningskonsulent för Sverok och även projektledare för Spelens hus. Spelar just nu: Overwatch, Hs och Magic the gathering. Lyssnar på: Shimmerpop Favorit bok: Shades of grey av Jasper Fforde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.