Bilder från nya”Dune” med sin extremt imponerande cast!

De första bilderna från Denis Villeneuves Dune-film avslöjar en extremt imponerande roll-lista, Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Oscar Isaac, Josh Brolin och Javier Bardem.

Timothée Chalamet och Rebecca Ferguson

Under de senaste åren har regissören Denis Villeneuves varit ett riktigt tungt namn inom så väl thriller som sci-fi, med Oscar-vinnande filmer som Oscar-vinnande Arrival och Blade Runner 2049 under sitt bälte. Därför är det inte konstigt att peppen blir enorm nu när de första bilderna till hans film Dune, som siktar på biopremiär 18 december, släpps!

– Jag skulle inte gå med på en adaption av boken med en enda film. Den här världen är för komplex, säger Villeneuves till Vanity Fair.

För den novise, Dune (2020) är baserad på Frank Herberts sci-fi-roman Dune från 1965. Historien, om två mäktiga familjer som slåss över resurserna på planeten Arrakis, har inspirerat mycket i sci-fi- och fantasygenren – från Star Wars till Game of Thrones. Dune har länge också varit ett drömprojekt för Villeneuve. Dune (1984) har filmatiserats tidigare av David Lynch.

Zendaya som Chani
Huset Atreides. Från vänster: Timothée Chalamet, Stephen Mckinley Henderson, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Josh Brolin och Jason Mamoa.
Denis Villeneuve regisserar Javier Bardem under inspelningen av Dune
Josh Brolin som Halleck
Josh Brolin som Halleck
Oscar Isaac som Duke Leto Atreides
Jason Momoa som Duncan Idaho
Sharon Duncan-Brewster som Liet Kynes

About Rasmus Tirzitis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.