Battle at Big Rock

Häromdagen släpptes kortfilmen Battle at Big Rock. Den åtta minuter långa filmen utspelar sig ett år efter händelserna i Jurassic World – Fallen Kingdom. Filmen är skriven och regisserad av Colin Trevorrow, som har varit med och skrivit båda tidigare Jurassic World filmerna och som även är aktuell för den kommande filmen i trilogin. 

Jag har helt ärligt inte hört talas om att denna kortfilm har varit under produktion sedan vintern 2018, och blev väldigt förvånad när den dök upp i mitt nyhetsflöde i mobilen. Nästan direkt när jag kom hem så körde jag igång den på tv’n, helt utan förväntningar. Jag menar, 8 minuter lång film uppladdad på Youtube. Kan det verkligen höja hypen inför Jurassic World 3? Jodå, det tycker jag ändå att den gör. Scenen i sig är väl egentligen inte så spektakulär, och påminner en hel del om några scener från Lost World. Tänker inte djupdyka i själva handlingen, men rekommenderar att JP fans tar en titt. Längden har ingen betydelse och de har verkligen lagt ner energi och resurser på de få minuter vi får se vad som händer i världen efter Fallen Kingdom. 

Någon gång nästa år så har den animerade serien Jurassic World – Camp Cretaceous premiär på Netflix i väntan på Jurassic World 3 som bör dyka upp någon gång i Juni 2021, vilken jag faktiskt blivit lite mer pepp på tack vare Battle at Big Rock.  

About Fredrik Nyström

Hälsing som blev skåning. Film har alltid varit ett stort intresse, likaså skriva. Ser det som faller mig in. Allt från ett tungt drama till sprängfylld action, via några sköna musikaler eller indie-filmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.