Att streama i veckan: Vecka 33

Netflix:

16 augusti:

45 rpm
Det är Madrid på 60-talet och staden är hårt konservativ. Då bestämmer sig musikproducenten Guillermo Rojas för att starta ett skivbolag för rock med hjälp av sina vänner producenten Maribibel och sångaren Robert. Det bådar för dramatik – både med de som ogillar idén och mellan skaparna av bolaget själva när kärlek och pengar kommer in i bilden.
Frontera Verde
I Colombias huvudstad Bogotá utreder en ung polis fyra mord som tar henne in i djungeln. Där visar det sig finnas en hel del hemligheter; eller vad sägs om magi, nazism, och hon själv?
Victim Number 8
Ett terrordåd som skördar sju liv skakar staden Bilbao. Efteråt kan ingen lita på någon men en fråga måste de besvara tillsammans: finns det ett åttonde offer?
Mindhunter säsong 2
I andra säsongen måste trion ta klivet ur teorin och modellerna till verkligheten på riktigt: en barnamördare är i farten och de enda som kan stoppa honom är agent Holden med kompanjoner.

HBO Nordic:

12 augusti: Succession säsong 2
Den dynamiska familjen Roy gör allt för att inte förlora sitt imperium i den intensiva andra säsongen av Succession. Det ser mörkt ut men familjen brukar övervinna allt; kommer de lyckas även denna gång?
13 augusti: Our Boys
Först hittas tre judiska tonåringars kroppar – de kidnappades och mördades. Bara några dagar finner man en palestinsk tonårings utbrända kropp. Dessa händelser får konsekvenser starkare och värre än någon någonsin kunde ana.
En serie baserad på de verkliga händelser som utlöste kriget i Gaza år 2014.

Bilder © Netflix & HBO

About Melody Nikki

En 20-nånting kalmarit som spenderar alldeles för mycket tid framför tv-serier och skräckfilmer. Ju konstigare och mer brutalt, desto mer faller det mig i smaken. Skriver mest hela tiden, drömmer om ett framtida arbete som kultur-och nöjesjournalist, och brinner, förutom för medieämnen, för feminism, anti-rasism, hip hop, hudvård, memes, filosofi och teknik. Samt dokusåpor, men det är inget jag erkänner i första hand... Kontakt: nikki@filmfenix.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.