Filmfenix Testar: Årets första nyheter från Cloetta

Cloetta har levererat årets första nyheter. Det är en skaplig blandning, där vissa saker sticker ut ordentligt!

Sportlunch cocos 
Rån doppad i en perfekt mängd choklad, de flesta känner till originalet. Nu släpps en limiterad smak utav kokos. Precis som originalet så är det tunna, spröda rån doppade i choklad med en liten touch av kokos, en perfekt touch. Inte för mycket eller för lite. Den här rekommenderar jag starkt, riktigt god! Observera att detta är en limiterad version under 2018.

Malaco Smajlis 
Gummigodis som följer internettrenden med emojis. Påsen innehåller bland annat hjärtan, smileys och apor. Konsistensen är som vilket gummigodis som helst och smaken är rätt trist. Inget speciellt med dessa alls faktiskt.

Malaco Savann 
Gelégodis som är formade som savannens djur, som till exempel giraffer och ödlor. När jag provsmakar dem så förs tankarna till Lejonkungen och scenen där Simba äter kryp och larver med Timon och Pumba, ”Slemmigt men mättande”. Slemmigt är det i varje fall. Konsistensen är inte det roligaste jag har varit med om, rätt mjuk, inget tuggmotstånd och alldeles för slajmig. Däremot är det en bra smak på dessa.

Polly Zoo 
Fluffiga skumtoppar doppade i choklad med olika smaker. En klassiker. Zoo är de röda godisbitarna som alltid faller ner i lösviktspåsen eller i form av en tablettask. Kombinera dessa båda och du har Polly Zoo. En god kombo faktiskt. Påminner mig om en glass som fanns när jag var liten, Daffy-pinnen från Hemglass. Påsen innehåller även banansmak och mjölkchoklad. Banansmaken fanns även i Sean Banan Polly-påsen för något år sedan. De två sistnämnda smakerna är okej, men inte mer än så.  Jag hade hoppats på att banan och choklad skulle skapa en fin kombo, men det smakade mest rätt illa faktiskt. En bit var för sig är det bästa.

Läkerol Strawberry Lime 
Dessa små pastiller som ska få människor att prata får mig inte alls att prata. Strawberry Lime är en fantastiskt frisk och god kombination som ska avnjutas i tystnad. Nu hann inte jag smaka allt för många innan dottern tog dem i beslag, hon som älskar Läkerol. Hon tyckte att de smakade som väldigt fräscha godisar, och smaskade i sig flera stycken. Ett toppenbetyg från henne i varje fall!

Nutisal Dry Roasted Mix Thai Spice och American BBQ 
Här kommer vi till guldkornen i årets första utskick! Dessa två nötblandningar har en perfekt kombination av cashew, jordnötter, mandel, majs och kokos. Thai Spice bjuder på en fantastisk smakexplosion som ger sött, surt och starkt på samma gång. En otroligt god smakupplevelse som jag garanterat kommer införskaffa i butik! American BBQ smakar som BBQ-smaksatt snacks ska smaka. En mild och vänlig hetta erbjuds, och jag tror att det är därför jag vräkte i mig hela påsen i en sittning. Jag älskar chillinötter, men det kan ofta bli lite för starkt och tråkigt ibland. American BBQ har perfekt hetta och levererar otroligt fina smaker. Detta är också en påse som jag garanterat kommer att fortsätta avnjuta i framtiden. Dessa två nötmixer kompenserar upp för godisnyheterna som var väldigt mediokra.

About Fredrik Nyström

Hälsing som blev skåning. Film har alltid varit ett stort intresse, likaså skriva. Ser det som faller mig in. Allt från ett tungt drama till sprängfylld action, via några sköna musikaler eller indie-filmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.