Ace Combat 7: Skies Unknown

Jag är dålig på flygspel och har så alltid varit. Riktigt hur dålig jag var fattade jag nog inte riktigt dock innan jag av någon outgrundlig anledning tog på mig att recensera Ace Combat 7. Jag har svurit, skrikit och kramat min handkontroll så hårt att det inte skulle förvåna mig om det står Xbox någonstans i handflatan på mig. Men trots mina meningsskiljaktigheter med flygsimulatorgenren så ska jag ändå försöka bedöma Ace Combat 7 på ett rättvist sätt.

Spelet utspelar sig i en fiktiv värld där krig just utbrutit mellan stormakterna Osea och Erusea. Du spelar som stridspiloten Trigger som flyger för Osea. Men en stor del av storyn berättas även ur en annan persons synvinkel, Avril Mead. Avril är en mekaniker som tillsammans med sin Farfar byggt ett flygplan från scratch och under första provturen hamnar hon mitt i en luftstrid mellan Osea och Erusea. Hon skjuts ner men överlever men sätts i fängelse på grund av olovlig flygning.

På grund av min tidigare nämnda oförmåga att flyga så har jag inte tagit mig alltför långt i spelet men av det jag faktiskt sett av storyn verkar den förhållandevis välskriven och mellansekvenserna är vansinnigt snygga.

Spelet har en enorm mängd flygplan att låsa upp och även allsköns uppgraderingar till dessa. Så den som inte kraschar 20 gånger på en halvtimme lär definitivt inte få brist på saker att göra. Tekniskt är det ett väldigt snyggt spel och det flyter riktigt bra även på högsta inställningar på en inte alltför High-end dator.  Bortsett kampanjen så finns det även ett flerspelarläge men det har inte gått att hitta några matcher före spelet släpps så jag har inte provat det.

Som avslutning vill jag säga att jag var helt fel man att recensera det här spelet men jag kan trots det se att det är ett bra spel, och mitt betyg avspeglar denna åsikt.

Jag är dålig på flygspel och har så alltid varit. Riktigt hur dålig jag var fattade jag nog inte riktigt dock innan jag av någon outgrundlig anledning tog på mig att recensera Ace Combat 7. Jag har svurit, skrikit och kramat min handkontroll så hårt att det inte skulle förvåna mig om det står Xbox någonstans i handflatan på mig. Men trots mina meningsskiljaktigheter med flygsimulatorgenren så ska jag ändå försöka bedöma Ace Combat 7 på ett rättvist sätt. Spelet utspelar sig i en fiktiv värld där krig just utbrutit mellan stormakterna Osea och Erusea. Du spelar som stridspiloten Trigger…

Review Overview

Betyg

80

About Alexander Alfonsson

Född och uppvuxen i Norrtälje numera Värmlänning. Född nörd men fick en infall att bli Viltmästare som resulterade i gymnasiegång i Forshaga men slutade med fru och barn i Töcksfors. Inbiten filmsamlare och förhållandevis nybliven cineast under upplärning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.