Xtrfy M4 RGB

Vid första anblick utstrålar Xtrfys M4-möss gaming med tre utropstecken. För en del är kan pulserande dioder och ”flashig” design bli för mycket. Men M4:an är så mycket mer än en estetiskt tilltalande gaming-produkt. I denna datormus får ni funktion, design och smidighet i ett.

Första intrycket

I kartongen ligger M4:an läckert presenterad tillsammans med två färgmatchade tangenter som du kan montera på ditt tangentbord. Det första jag reagerar på är den matta finishen och musens perforerade yta. En imponerande design som kapar några gram på vikten och samtidigt ser riktigt cool ut. När jag lyfter upp den noterar jag hur lätt M4:an är jämfört med min egen ”tunga” gamingmus från Epicgear. Förpackningen känns genomtänkt och produkten utstrålar kvalité.

Användarvänlighet

Det blir inte mycket enklare än så här. M4 RGB är bara att plugga in direkt i valfritt USB-urtag i din PC. Efter en kort stund upptäcker datorn din mus och RGB-lamporna lyser upp. Xtrfy har valt att inte tvinga dig till att installera någon mjukvara för att styra musen. Istället kontrollerar du alla inställningar med fysiska knappar på musen samt olika kombinationer av dessa. Efter någon dag hade jag hittat ”mina” inställningar och kunde snabbt hitta tillbaka till dessa trots att min son tryckt friskt på alla knappar.

Fakta om recensionsexemplar
Namn:
M4 RGB Pink
Fabrikat: Xtrfy
Anslutning: USB
Vikt: 69 gram
Operativsystem: Win XP/Mac OSX 10.1 eller senare
Pris: 649-749 kronor

Funktioner

För en casualspelare kan det räcka att plugga in musen och köra igång. Men för er som spenderar lite mer tid framför datorn finns det generösa möjligheter att justera inställningarna trots att M4:an inte kräver att du installera någon mjukvara. CPI och polling rate justerar du enkelt med några reglage på musen. När inställningsmöjligheterna summeras med musens PTFE-behandlade skates, som ger ett otroligt glid, blir helhetsintrycket ett:- ”Wow!”.

Xtrfys presentation av M4:ans olika inställningar.

Summering

Läcker, ergonomisk, taktil och helt fantastisk. Xtrfy har steppat upp med sina M4-möss och levererar en gamingmus som borde finnas på alla seriösa gamers önskelista. För priset 649 till 749 kronor (Beroende på vilken färg ni väljer) får ni en robust lättviktare som levererar vad ni än spelar. Jag kan inte nog rekommendera denna gamingmus. Frågan är bara:- Vilken färg väljer du?

Tack till Xtrfy för tillhandahållen M4 RGB mus för recension. Bilderna och videorna i recensionen ägs av Xtrfy. Texten är inget betalt samarbete.

Vid första anblick utstrålar Xtrfys M4-möss gaming med tre utropstecken. För en del är kan pulserande dioder och "flashig" design bli för mycket. Men M4:an är så mycket mer än en estetiskt tilltalande gaming-produkt. I denna datormus får ni funktion, design och smidighet i ett. Första intrycket I kartongen ligger M4:an läckert presenterad tillsammans med två färgmatchade tangenter som du kan montera på ditt tangentbord. Det första jag reagerar på är den matta finishen och musens perforerade yta. En imponerande design som kapar några gram på vikten och samtidigt ser riktigt cool ut. När jag lyfter upp den noterar jag…

Review Overview

Betyg

100

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.