Xtrfy GP4 Street Pink Large

I oktober publicerade vi en recension av Xtrfys M4-möss. I samma utskick fick vi även med en riktigt trevlig musmatta som vi nu skall ta en närmare titt på. Nämligen företagets GP4-serie bestående av rejäla musmattor som har täckts med urläcker konst av konstnären Kim Berkhuizen från Landskrona.

Bildkälla: Xtrfy

Vad finns det att säga om en musmatta egentligen? Svaret är helt beroende av vad du själv stött på och använt. På kontoret har många ofta små enfärgade musmattor med någon leverantörs eller tillverkares namn på. Bland gamingcommunityn har musmattorna sedan länge varit betydligt större. Ofta med tryck från spel eller helt enfärgade. Berkhuizens konst kan mycket väl vara det som vinner över kontorsanvändarna till de större musmattorna.

Xtrfy GP4 Street Pink Large
Yta: Tyg
Bas: Gummi
Kanter: Sydda
Mått: 460 x 400 mm
Tjocklek: 4 mm
Övrigt: Går bra att maskintvätta

Min första större musmatta var även den ifrån Xtrfy, den var dock betydligt tjockare än GP4 och kändes rätt klumpig och otymplig. Resultatet blev att jag återvände till en liten tunn musmatta utan något som helst märke på. Med GP4 ställde Xtrfy sig själva frågan: Vad kan man täcka musmattan med om man ser på den som ett canvas? Svaret är konst som kompletterar M4-mössens olika färger och får hela din dator-setup att se helt briljant ut. Utöver att se bra ut, har musmattorna även ett härligt glid och rejäla sömmar som ser till att de kommer att hålla ihop ordentligt över tid. Vem har inte upplevt att tyget släppt ifrån musmattans materialet under? Musmattorna har även blivit tunnare än företagets första musmattor och känns betydligt smidigare att ta med sig på lan eller andra event.

Xtfrys video om framtagandet och lanseringen av musmattorna

Precis som med musen vi recenserade förra månaden, visar Xtrfy återigen att de lägger mycket kärlek i sina produkter. GP4-musmattorna är inte bara tunna och härliga att glida över med datormusen. De är konstverk som du med stolthet kan ha framme i din bostad som en läcker inredningsdetalj. För mig är det enkelt att basunera ut att detta är både den snyggaste och bästa musmattan jag har använt i hela mitt liv. Rekommenderas starkt!

Tack till Xtrfy för tillhandahållen GP4-musmatta för recension. Bilderna och videorna i recensionen ägs av Xtrfy. Texten är inget betalt samarbete.

I oktober publicerade vi en recension av Xtrfys M4-möss. I samma utskick fick vi även med en riktigt trevlig musmatta som vi nu skall ta en närmare titt på. Nämligen företagets GP4-serie bestående av rejäla musmattor som har täckts med urläcker konst av konstnären Kim Berkhuizen från Landskrona. Bildkälla: Xtrfy Vad finns det att säga om en musmatta egentligen? Svaret är helt beroende av vad du själv stött på och använt. På kontoret har många ofta små enfärgade musmattor med någon leverantörs eller tillverkares namn på. Bland gamingcommunityn har musmattorna sedan länge varit betydligt större. Ofta med tryck från spel…

Review Overview

Betyg

100

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.