Wonder Woman 1984 försenas… igen

Superhjältefilmen Wonder Woman 1984 kommer inte längre att ha premiär den 2 oktober. I stället senareläggs filmens premiär till juldagen.

Warner Bros flyttar den efterlängtade DC-uppföljaren till 25 december. Anledningen är osäkerheten orsakad av coronapandemin, och senareläggningen görs av ekonomiska skäl, skriver Variety.

Warner Bros vill helt enkelt förvissa sig, i den mån det är möjligt, att folk betalar för att se filmen på bio. Vad det innebär för filmens svenska premiär är i skrivande stund oklart.

– Låt mig först säga hur mycket Gal och jag älskar våra hängivna fans världen över, berättar filmens regissör Patty Jenkins. Vi är glada över att ni är så taggade på att se filmen. För jag vet hur viktigt det är att visa filmen på stor duk där vi alla kan ta del av den tillsammans. Jag hoppas att ni är okej med att vänta lite till. Vi ser fram emot att fira jul med er!

Det är också frågan om Warner Bros fortfarande tänker släppa Dune den 18 december (trailer som släpptes tidigare i veckan hade inget releasedatum knutit till sig). Det är föga troligt att bolaget låter två av sina egna storfilmer konkurrera om vinterns biopublik. Med stor sannolikhet får vi snart höra om ett nytt premiärdatum för Villeneuves sci-fi-epos någon gång under 2021.

Källa: Variety

About Rasmus Tirzitis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.