TV4 sänder Oscarsgalan i år!

Glada nyheter för alla Oscarsentusiaster, äntligen kommer alla kunna få se Oscarsgalan! TV4 storsatsar i år och kommer direktsända hela galan på både TV4 och TV4 Play! Förutom direktsändning av galan kommer Pär Lernström vara på plats i Hollywood på röda mattan och Tilde de Paula Eby kommer sända galastudio från Stockholm med gäster. 

Bild: Magnus Ragnvid/TV4

De senaste åren har The Academy Awards, som galan heter officiellt, enbart visats på Aftonbladet Plus i Sverige. Det är fantastiska nyheter som TV4 gick ut med förra veckan, och många filmälskare är glada! Sorry att vi är lite sena på bollen… Det är ju galornas gala och både Tilde de Paula Eby och Pär Lernström är enligt TV4 väldigt glada över sändningen. 

Oscarsgalan 2020 sänds enligt följande;
Söndag 9 februari under natten mot måndag 10 februari på TV4 och TV4 Play.

23.30-00.30 Oscarsgalan: Studio med Tilde och sakkunniga gäster 
00.30-02.00 Röda mattan: Dolby Theatre i Los Angeles
02.00-05.30 The Academy Awards: aka The Oscars 2020

För mer information om sändningarna följ TV4

About Angela Ljungkvist

Skriver mest om film och serier på streamingsajter, men försöker även ge min kärlek till ny indiefilm. Jag älskar filmhistorien, den är magisk. Crime och dystopier är favoritgenrer men jag uppskattar all välgjord film. Fransk film ligger nära mitt hjärta. Skräckfilm är min hatkärlek och jag ser det gärna men med lampan tänd. Tim Burton är sagolik och Tarantino är min stora kärlek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.