True List – Sanningen om serier – Episode 3: The Killing

true list (2)
Avsnitt tre kommer handla om The Killing, ännu en av mina favoriter och en av de få serier jag sett mer än en gång. Serien är baserad på den danska serien Forbrydelsen eller Brottet på svenska. Få serier har fastnat som denna, jag saknar den och jag hade gärna sett mer men å andra sidan så kanske det är de serier man minns, de som tar slut i tid. För att inte upprepa mig, tänker jag skicka dig till min helhjärtade recension av hela serien!
The Killing är en del av Netflix Originals, på Wikipedia kan du se hela listan.
the killing 4
Lite snabba fakta:
IMDb betyg just nu 8,2
Mitt betyg: 8,8
Antal säsonger: 4 (avslutad)
Alla säsonger finns på svenska Netflix just nu, så passa på!
Trivia: They kept the family name Larsen from the original serie Forbrydelsen (I loved it).

I stick with, trust no one.
Stay true until we meet again.

About Angela Ljungkvist

Skriver mest om film och serier på streamingsajter, men försöker även ge min kärlek till ny indiefilm. Jag älskar filmhistorien, den är magisk. Crime och dystopier är favoritgenrer men jag uppskattar all välgjord film. Fransk film ligger nära mitt hjärta. Skräckfilm är min hatkärlek och jag ser det gärna men med lampan tänd. Tim Burton är sagolik och Tarantino är min stora kärlek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.