Trailerpremiär: The Mandalorian säsong 2!

På tisdagen den 15 september 2020 så sköljde Disney+ ut över Sverige, och streamingjätten kunde äntligen avnjutas av hela svenska folket – eller ja, alla som har en prenumeration. Vi gissar att många är taggade på att se om The Mandalorian lever upp till hajpen.

Nu har också Disney bekräftat att andra säsongen av The Mandalorian släpps 30 oktober även i Sverige.

*****SPOILERS FÖR SÄSONG 1*****

Disney + släppte äntligen den första trailern för den efterlängtade andra säsongen av The Mandalorian, och det gav oss en fantastisk första titt på nästa äventyr för prisjägaren och hans nyfikne lille gröna vän.

I den andra säsongen av The Mandalorian har den titulärade prisjägaren i uppdrag att återförena ”barnet” med sin egna sort, vilket innebär att de söker efter de försvunna jedi riddarna. Vi tittar nedan på lite highlights från trailern.

Ja, du såg rätt – Tusken Raiders! Det verkar som om vi återvänder till Tatooine någon gång under andra säsongen, förutsatt att det är den enda sandplaneten där Tusken Raiders finns. Eftersom Mando var tvungen att åka dit under den första säsongen skulle en återkomst vara vettig, men varför?

En annan bekant miljö i Star Wars- världen , men inte lika framträdande som öknen, är en snötäckt miljö. Förhoppningsvis är detta inte Hoth, för galaxen skulle bara kännas alldeles för liten om vi också återvände till en planet från The Empire Strikes Back. Utan det kanske är planeten som förvandlades till Starkiller Base i The Force Awakens?

Vi ser Mando anlända till några slags båthamn. Bland folksamlingen på kajen ser vi den här mystiska kvinnan (Sasha Banks). Kan hon vara en Jedi? Glöm inte, The Mandalorian utspelar sig efter Return of the Jedi, en tid då Jedi riddare betraktades som myter.

Svaren på dessa frågor bör vi få när säsong två kommer i slutet av oktober. ”This is the way!”

About Rasmus Tirzitis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.