Topp 10 Poesi för fiskar

Alla kortfilmer som Crazy Pictures gör innehåller ett viktigt budskap och är något dagsaktuellt. Nu har visserligen de här kortfilmerna några år på nacken, men är fortfarande lika aktuella. Jag har listat mina tio favoriter av Crazy Pictures repertoar. Jag kommer inte gå in på varför den ena filmen är bättre än den andra, för att jag tycker att alla Crazy Pictures Poesi för fiskar-filmer är lika bra, därför har det tagit väldigt lång tid att fila på den här listan. Vi börjar med den som är minst bra av de tio som jag har valt. Längst ner hittar ni alltså min favorit.

Happy Ending

Ta mig / Se mig (då dessa två filmer handlar om i princip samma sak så får de dela på en plats)

Miljön

Negerboll

Generation Krig

Tiggaren

Gilla

Vaskduellen

De arbetslösa

Övertidskrig

About Fredrik Nyström

Fredrik Nyström
Hälsingepojk som blev skåning. Ser gärna en skitrolig komedi eller en sprängfylld actionrulle. Försöker lära mina två barn att uppskatta Disney och Pixar, utan framgång. "I don't need you to tell me how fucking good my coffee is, okay? I'm the one who buys it. I know how good it is."

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com