Topp 10 Poesi för fiskar

Alla kortfilmer som Crazy Pictures gör innehåller ett viktigt budskap och är något dagsaktuellt. Nu har visserligen de här kortfilmerna några år på nacken, men är fortfarande lika aktuella. Jag har listat mina tio favoriter av Crazy Pictures repertoar. Jag kommer inte gå in på varför den ena filmen är bättre än den andra, för att jag tycker att alla Crazy Pictures Poesi för fiskar-filmer är lika bra, därför har det tagit väldigt lång tid att fila på den här listan. Vi börjar med den som är minst bra av de tio som jag har valt. Längst ner hittar ni alltså min favorit.

Happy Ending

Ta mig / Se mig (då dessa två filmer handlar om i princip samma sak så får de dela på en plats)

Miljön

Negerboll

Generation Krig

Tiggaren

Gilla

Vaskduellen

De arbetslösa

Övertidskrig

About Fredrik Nyström

Hälsing som blev skåning. Film har alltid varit ett stort intresse, likaså skriva. Ser det som faller mig in. Allt från ett tungt drama till sprängfylld action, via några sköna musikaler eller indie-filmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.