The Mandalorian säsong 2 bekräftad av Disney – får premiär i oktober 2020!

Strömningstjänsten Disney + har meddelat ett premiärdatum för sin populära Star Wars-serie, The Mandalorian, som kommer med sin andra säsong redan nu i oktober 2020. Det avslöjades också att den nya streamingtjänsten har samlat 28,6 miljoner abonnenter hittills.

©Disney

Efter berättelserna om Jango och Boba Fett har en ny krigare dykt upp i Star Wars-universumet. The Mandalorian följer en ensamvarg och prisjägare som håller till i galaxens utkant, långt bort från myndigheterna i den nya republiken. Snart anlitas han för att göra ett riskfyllt jobb.

Den första live action-serien i Star Wars universum debuterade i november förra året och blev snabbt populär världen över som en av de mest sedda serierna år 2019. ”The Mandalorian” och Disney+ släpps inte förrän till sommaren i Sverige.

Disney-chefen Bob Iger bekräftade också att studion har planer på flera spinoff-serier som bygger på karaktärer vi får se i Mandalorian. Disney+ hoppas även på en tredje säsong av ”The Mandalorian”, enligt Comingsoon.net.

Nyligen släpptes också en rad produktionsbilder från inspelningen av ”The Mandalorian” säsong 1, som är ett starkt bevis på att serien verkligen ligger i framkant vad det gäller tekniken de använder för att gestalta de olika miljöerna. Istället för att resa jorden runt för att få tag på de olika inspelningsmiljöerna så använder sig teamet av en bakprojekterad LED-skärm för att skapa en realistiska miljöer. Tekniken ersätter den tidigare väl använda greenscreen-metoden. Förhoppningsvis får vi en bakom kulisserna video inom kort för att ta del mer av hur inspelningen gick till!

©Disney
©Disney
©Disney

About Rasmus Tirzitis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.