Terance Winter hoppar av The Batman-serien

Kom inte överens om visionen!

Matt Reeves The Batman kommer ha premiär i mars 2022, men det är inte den enda Batman-relaterade produktionen som är på ingång. HBOmax utvecklar en serie som kommer att utspela sig samtidigt som Batman gör sin debut i Gotham City. Vi kommer få följa en korrupt polis som måste göra lite självrannsakan.

Terance Winter, som skrivit manus för Sopranos och skapat Boardwalk Empire, skulle agera showrunner för serien, men det verkar som att Winter inte riktigt kommit överens med producenterna och har nu hoppat av projektet.

”Winters vision matchade inte vad Reeves och de andra producenter hade i åtanke.”

Winters engagemang i serien var en av anledningarna till att projektet var så lockande, särskilt med tanke på hur han hanterade poliskorruption och organiserad brottslighet i Boardwalk Empire. Men baserat på vad vi hittills sett från The Batman verkar det som om Reeves och producenterna vet vad de gör, så det här är kanske det bästa ändå.

Vem som blir ersättaren för Winter är för tillfället okänt. Det är även okänt när serien kommer ha premiär, men troligtvis lanseras den i samband med filmpremiären.

Källa: Hollywood Reporter

About Rasmus Tirzitis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.