Tävling: Vinn Twin Peaks: The event series på blu-ray

—–Tävlingen är avslutad!—–

Vinnare är: Daniel Knoll, Isak Eriksson och Andréas Knutar.

Grattis till våra tre vinnare och tack till alla som deltog. Tävlingen verkar ha ovanligt svår! Vi har haft många deltagande men flera som har hittat fel svar. Ni som är nyfikna på vilka svaren var kan kika nedanför.

—–Tävlingen är avslutad!—–

Missade ni Twin Peaks storstilade comeback på tv? Misströsta inte! Vi har fått tre exemplar av Twin Peaks: The event series på blu-ray att tävla ut. Om ni behöver en extra morot för att peppa er till att delta i tävlingen så tycker vi att ni skall läsa Claes ypperliga recension av utgåvan här. Claes utlovar en helt spoilerfri recension. 

TÄVLINGSUPPGIFTER: 

  1. En av de mest ikoniska Twin Peaks-karaktärerna är kortväxte mannen i röd kavaj som dansar i Agent Coopers dröm. På soundtracket, som släpptes i butik, kallades han The Man From Another Place men han fick faktiskt ett ”namn” långt senare. Vilket namn var det?
    Rätt svar: ”The Arm”
  2. De övernaturliga varelserna från The Black Lodge konsumerar något som ser ut som gräddad majs och är enligt Twin Peaks-universumet en fysisk form av ”rädsla och lidande”. Vad är samlingsnamnet på detta?
    Rätt svar: Garmonbozia
  3. Vilken är den första karaktären vi ser i serien, avsnitt 1?
    Rätt svar: Josie Packard

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn(a)filmfenix.se med rubriken ”Twin Peaks” senast söndagen 24/6.

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Tack till Paramount För de fina priserna!

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.