Tävling: Vinn The Meg på blu-ray

Tävlingen är avslutad och vinnare och rätt svar meddelas inom kort!

På måndag släpps The Meg på dvd, blu-ray och 4k blu-ray. Vi har fått tre exemplar av filmen att tävla ut till er, våra läsare. Lös våra tre kluriga frågor så har ni chansen att bli en av tre lyckliga vinnare. Varje vinnare får ett exemplar av filmen på blu-ray.

TÄVLINGSUPPGIFTER: 

  1. The Meg är baserad på en bok. Vem har skrivit den och vad heter boken?
  2. Från vilken tidsålder är de äldsta fossilfynden av Megalodon?
  3. Utslagsfråga: Genom filmens historia har det släppts många filmer om och med hajar. Hur skulle en hajfilm i din regi se ut?

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn(a)filmfenix.se med rubriken ”The Meg” senast måndagen 17/12.

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Tack till Warner bros. för de fina priserna!

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.