Tävling: Vinn jubileumsutgåvan av Grease på Blu-ray

1978 gick musikalklassikern Grease upp på bio. Nu fyrtio år senare släpps en jubileumsutgåva på dvd, blu-ray och 4k blu-ray. Vi har fått tre exemplar att tävla ut på blu-ray och allt du behöver göra för att vinna är att lösa våra tävlingsuppgifter nedan.

TÄVLINGSUPPGIFTER: 

  1. Grease ligger i toppskiktet av de mest ekonomiskt framgångsrika musikalfilmerna någonsin. Men vilken musikalfilm är mest ekonomiskt framgångsrik någonsin?
  2. Vilka av filmens låtar är med i den ursprungliga broadwaymusikalen Grease?
  3. Utslagsfråga: Vilken icke-filmad musikal skulle ni vilja se som film och varför?

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn(a)filmfenix.se med rubriken ”Grease” senast måndagen 30/7.

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Tack till Paramount för de fina priserna!

About Fredrik Malmquist

Fredrik Malmquist
En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com