Tävling: Vinn Joker på blu-ray

Tävlingen är avslutad: Vinnare har meddelats via e-mail.
rätt svar: 1. Hangover-trilogin, 2. 4.

Förra månaden kammade Joaquin Phoenix hem en Oscar för bästa manliga huvudroll för sin prestation i Joker och isländskan Hildur Guðnadóttir plockade hem en för filmens musik. Nu har vi fått äran att tävla ut tre kopior av filmen på blu-ray. Allt ni behöver göra för att ha en chans vinna ett exemplar är att lösa de kluriga frågorna nedan.

Tävlingsuppgifter

  1. Regissören Todd Phillips är kanske mest känd för en trilogi om ett gäng män som festar väldigt hårt. Vad heter filmerna?
  2. Hur många filmer är det som porträtterat Jokern som har fått en eller flera Oscarsstatyetter?
  3. Utslagsfråga: Vilken skådespelare har porträtterat Jokern bäst genom tiderna enligt dig och varför?

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn(a)filmfenix.se med rubriken ”Joker” senast 24:00 6/3-2020.

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Tack till Warner Bros. för de fina priserna!
Fotnot: Joker släpptes på 4k-blu-ray, blu-ray och dvd 10/2 2020.

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.