Tävling: Vinn IT på Blu-ray

Fjolårets mest upphaussade skräckfilm, vi pratar förstås om IT, har realese idag, och vi på Filmfenix vill uppmärksamma detta med en tävling där du har chans att vinna filmen på Blu-ray. Tre stycken exemplar skickar vi ut till tre lyckliga vinnare! Allt du behöver göra att svara på frågorna nedan.

Tävlingsfrågor

  1. Som de flesta av Stephen Kings romaner utspelar sig IT i en specifik amerikansk delstat. Vilken?
  2. Bill Skarsgård håvade som bekant in rollen som clownen Pennywise. Tidigare under 2017 syntes
    han, om än för en kort stund, i ett svenskt matlagningsprogram. Vilket var programmet, och varför
    medverkade han?
  3. Hur många av Stephen Kings böcker har redaktör Helmbrant (denne förträffliga hedersknyffel) läst?

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn(a)filmfenix.se med rubriken ”IT” senast måndagen 29/1.

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Tack till Warner För de fina priserna!

About Kenny Nordgren

En nästan värmlänning som sedan hösten 2014 är bosatt i Kungälv utanför Göteborg. Arbetar till vardags som pedagog på en låg- och mellanstadieskola. I ryggsäcken finns fem år på universitet med studier inom filmvetenskap och historia. Dagdrömmer om att inom en överskådlig framtid få chansen att skriva en doktorsavhandling rörande skräckfilm. Gillar förutom film även fotboll, tv-spel, hårdrock och att laga rolig mat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.