Tävling: Vinn Harry Potter på 4K Blu-ray

För ungefär en månad sedan släpptes de fyra sista Harry Potter-filmerna på 4K Ultra HD Blu-ray. Under de senaste fyra veckorna har ni kunna följa Fredrik när han har återbesökt och recenserat filmerna i det härliga 4K-formatet. Om ni blev pepp på att se Harry Potter filmerna i 4K har ni nu möjligheten att göra det! Förutsatt att ni lyckas besvara våra tre frågor har ni nämligen en chans att vinna de två avslutande kapitlen i filmserien på 4K Blu-ray. Tänk på att ni behöver ha en både en tv och en mediaspelare som stöder 4K för att kunna se filmerna i det nya formatet. Det följer dock med blu-ray-versioner av filmerna i samma fodral.

TÄVLINGSUPPGIFT: Lös tre nedanstående uppgifter

  1. Vem har regisserat de fyra sista filmerna i filmserien?
  2. Vad föreställer föremålen och symbolerna på de två fodralen ovan?
  3. Utslagsfråga: Vilken av alla trollkonster i Harry Potter-filmerna skulle du vilja kunna behärska och varför?

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn(a)filmfenix.se med rubriken ”Harry Potter 4K” senast onsdagen 10/5.

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Fredriks recensioner:

Harry Potter and the Order of the Phoenix

Harry Potter and the Half-Blood Prince

Harry Potter and the Deathly Hallows part 1

Harry Potter and the Deathly Hallows part 2

Tack till Warner Bros För de fina priserna!

About Fredrik Malmquist

Fredrik Malmquist
En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.