Tävling: Vinn Game of Thrones säsong 8 på blu-ray

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD:
Vinnare är:
– Britt-Marie Andersson
– Christian Sjöblom
– Joakim Pettersson

Rätt svar:
1. 5 böcker
2. House of the Dragon
3. Mest intressanta svar fick vi av Joakim Pettersson:
”Allra helst skulle jag ju vilja få se Roberts Rebellion, om hur Robert Baratheon, Ned Stark och Jon Arryn i spetsen störtade Targaryen-dynastin och satte en ny kung på Järntronen. Skulle kunna bli HUR episkt som helst!”

Vinsterna kommer på posten. Vi vill flagga för att det kan ta lite extra tid nu kring jul. Ha tålamod! Grattis till alla vinnare! Tack till alla deltagande! Nya tävlingar är att vänta 2020.

Har ni lyckats undvika spoilers och inväntat att säsong åtta skall komma på blu-ray? Eller vill ni bara se om HBOs framgångsrika fantasyepos ytterligare en gång? Vi har fått tre kopior av säsong åtta på blu-ray att tävla ut. Allt ni behöver göra för att ha en chans vinna ett exemplar är att lösa de kluriga frågorna nedan.

Tävlingsuppgifter
  1. Game of Thrones är baserad på en bokserie. Det finns åtta säsonger av tv-serien men hur många böcker finns det hittills?
  2. Nyligen utannonserades en spinoff som skall utspela sig innan Game of Thrones, vad kommer den serien att heta?
  3. Utslagsfråga: Vad skulle du vilja se för spinoff i George R.R. Martins fantasy-värld och varför?

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn(a)filmfenix.se med rubriken ”Game of Thrones” senast 24:00 8/12-2019.

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Tack till HBO för de fina priserna!
Fotnot: Game of Thrones säsong 8 släpptes på 4k-blu-ray, blu-ray och dvd i måndags den 2/12-2019.

About Fredrik Malmquist

En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma samt sönerna Vidar och Folke. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.