Tävling: Vinn Bumblebee på blu-ray

Inom kort kommer en recension av Bumblebee upp på vår Hemsida. Fram till dess vill vi även ge några av er läsare en chans att se filmen. Vi har fått tre kopior av filmen på blu-ray att tävla ut. Allt ni behöver göra för att ha en chans vinna ett exemplar är att lösa de kluriga frågorna nedan. Vi tog hjälp av redaktionens Transformers-nörd, Alexander Cederholm, för att ta fram frågor som kan utmana era kunskaper om universumet på riktigt.

TÄVLINGSUPPGIFTER: 

  1. Filmen Bumblebee är döpt efter en av Transformers mest kända cybertroner. Men visste du att Bumblebee även burit ett annat namn när han en gång byggdes om efter en större skada? Vilket namn bar han denna period?
  2. En Prime i Transformers värld är en utvald som fått äran att bära skapelsematrixen inom sig. All vet vem Optimus Prime är MEN Optimus är hans valda Prime-namn. Vad hette Autobotarnas ledare före han blev en Prime?
  3. Utslagsfråga: Om du var en Cybertron, vad skulle din sekundära form vara? Motivera kort varför.

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn(a)filmfenix.semed rubriken ”Bumblebee” senast 20/5-2019.

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Tack till Paramount för de fina priserna!

About Filmfenix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.