Tävling: Vinn biobiljetter till Free State of Jones

12:e augusti släpps det historiska krigsdramat Free State of Jones. Matthew McConaughey spelar en soldat som flyr det amerikanska inbördeskrigets fasor och leder ett uppror mot de människor han tidigare kallade sina kamrater. Tillsammans med andra desertörer skapar han en fristad de alla kan leva i. Om du tycker att filmen låter spännande borde du tävla om ett par av de tre par biobiljetter vi har fått av Noble Entertainment att tävla ut. Allt du behöver göra för att kunna vinna är att lösa tävlingsuppgiften nedan!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2btQbk22qsU[/youtube]

TÄVLINGSUPPGIFT:

Historiska draman är inte helt ovanliga, däremot är det mycket av mänsklighetens historia som ännu inte har återberättats på film. Vi vill att du skickar in vilken historisk händelse du helst skulle vilja se på bioduken härnäst. Berätta gärna vilken regissör som borde regissera filmen med! De tre bästa förslagen belönas med vars ett par biljetter.

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn(at)filmfenix.se med rubriken ”Free State of Jones” senast fredagen 5/8.

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Tack till Noble Entertainment för de fina priserna.

About Filmfenix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.