Tävling: Vinn Assassin’s Creed på blu-ray

Tävlingen är avslutad, vinnare har meddelats via e-mail.

Spelserien fick en välbehövlig pause och under tiden har fansen fått sig en film med Michael Fassbender i huvudrollen. Vi har fått tre exemplar av Assassin’s Creed på blu-ray att tävla ut till er, våra läsare. För att ha chansen att bli en av de tre vinnarna behöver ni bara svara på frågorna nedanför och följa svarsinstruktionerna.

TÄVLINGSFRÅGOR: 

  1. I filmen spelar Michael Fassbender Callum Lynch som får uppleva vad hans förfader, Aguilar de Nerha, sysslade med under 1400-talet. Men vad heter huvudkaraktären och hans förfader i det första Assassin’s Creed-spelet?
  2. Vilket år släpptes första tv-spelet Assassin’s Creed?
  3. Utslagsfråga: Vi har fått uppleva många olika länder och tidsåldrar i de olika utgåvorna av Assassin’s Creed, vilket land och vilken tidsålder vill du se i nästa del?

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn(a)filmfenix.se med rubriken ”Assassin’s Creed” senast onsdagen 19/7.

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Tack till 20th Century Fox För de fina priserna!

About Fredrik Malmquist

Fredrik Malmquist
En glad planarkitekt från Ystad som numera bor i Malmö tillsammans med min norrländska fästmö Emma. Jag har intressen som musik, löpning, brädspel, stadsplanering och datorspel men framförallt så har jag ett brinnande intresse för film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com