Tävling – Bröllopskaos

[clear]

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Samtliga vinnare har underrättats…

[clear]

[clear]

 

7-_qu_est_ce_qu_on_a_fait_au_bon_dieu_-_arnaud_borrel

Claude och Marie Verneuil, ett traditionellt och katolskt överklasspar, har fyra döttrar. Även om de alltid försöker visa att de är fördomsfria, är de lite besvärade av att deras första dotter gift sig med en muslim, deras andra med en judisk man och deras tredje med en kines. Nu har de höga förhoppningar att yngsta dottern gifter sig med någon från deras kyrka. När hon introducerar sin blivande man möter de en snäll, artistisk och intelligent katolsk man, men han är också svart. En chockvåg drar över ”Benettonfamiljen”, som deras grannar kallar dem då de har alla färger. Det blir inte lättare när brudgummens familj reser till Frankrike och bröllopskaoset startar på allvar.

TÄVLINGSUPPGIFT:

Vilken skulle vara den sämsta tänkbara bröllopspresenten?

Ditt svar vill vi att du skickar tillsammans med din hemadress till vinn@filmfenix.se med rubriken ”Bröllopskaos” senast söndagen den 5/10.

brollopskaosposter

 

Deltagandet är begränsat till ett tävlingsbidrag per hushåll och man får endast tävla i sitt eget namn. Om Filmfenix misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga. Tävlingen är endast öppen för privatpersoner.

Tack till Noble Entertainment för de fina priserna.

About Filmfenix