Streamingnyheter vecka 36

Netflix

6 september:

Elitskolan (Elite) säsong 2
Första säsongen av den spanska serien Elitskolan hade premiär i oktober förra året. Serien handlar om tre ungdomar från en kommunal skola som får börja på en exklusiv privatskola. Som ni förstår är det upplagt för stora problem…

The Spy
Miniserie med Sacha Baron Cohen som spelar den israeliska spionen Eli Cohen. Serien är baserad på en sann historia som utspelar sig på 60-talet. Och trots huvudrollsinnehavaren så är det ingen komedi, utan en dramathriller.

Jack Whitehall: Travels with My father säsong 3
Komikern Jack Whitehall tar med sin ganska stela och tråkiga pappa på resor runt om i världen. Detta är ett sätt att lära känna varandra bättre och uppleva nya miljöer tillsammans, massor av skratt utlovas!

Livet enligt Archibald (Archibald’s Next Big Thing)
Något för hela familjen! Livet enligt Archibald är en animerad tv-serie som är ett samarbete mellan Netflix och DreamWorks Animation Television. I serien får vi följa den glada kycklingen Archibald som alltid snubblar över nya äventyr. Serien bygger på barnboken av Tony Hale.

HBO

4 september:

Mayans M.C. säsong 2
Den populära serien om mc-gänget Mayans M.C. är en spinoff på den hyllade serien Sons of Anarchy. Vi får följa EZ Reyes som blir medlem av Mayans M.C. som håller till på gränsen mellan Mexico och Kalifornien.

5 september:

Into the Badlands
Postapokalyptiskt dramaäventyr om krigaren Sunny och hans protegé M.K. som gör allt för att överleva i denna ruinerade civilisation. Detta är fortsättningen på säsong 3 som har haft uppehåll sedan i maj. Det är också den sista säsongen som produceras av AMC men vi får se om någon annan tar över…

Bilder: Netflix och HBO

About Angela Ljungkvist

Skriver mest om film och serier på streamingsajter, men försöker även ge min kärlek till ny indiefilm. Jag älskar filmhistorien, den är magisk. Crime och dystopier är favoritgenrer men jag uppskattar all välgjord film. Fransk film ligger nära mitt hjärta. Skräckfilm är min hatkärlek och jag ser det gärna men med lampan tänd. Tim Burton är sagolik och Tarantino är min stora kärlek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.